Please enable JS
  • slidebg1
  • slidebg2
  • citybg
  • citybg
  • citybg
Overijse,
huis te koop
795.000 €
Uitzonderlijk eigendom ! Gelegen aan het einde van een privéweg die slechts 2 villa's verbindt. Wanneer je door de poort stapt, vind je op een prachtig terrein van 21,79 are deze schitterende villa uit 1982. Je zult worden verleid door de...
Hoeilaart,
huis te koop
680.000 €
OPTIE //. Gelegen in een zeer rustige straat, dicht bij het centrum van Hoeilaart, zijn winkels (+/- 1 km) en openbaarvervoer (bus op 100 m, treinstation op 2 km), werd deze CHARMANTE VILLA (308m² totaal volgens EPC) gebouwd in 1980 op 9,43 are...
Overijse,
huis te koop
475.000 €
OPTIE // Gelegen halverwege het centrum van Jezus-Eik en het dorp Overijse, zal deze ZEER MOOIE MODERNE VILLA gebouwd in 2009 op een PRACHTIG GROND VAN 7,07 are op het zuidwesten je overtuigen met zijn afwerking op de begane grond en de VELE...
Overijse Maleizen,
huis te koop
375.000 €
OPTIE // In een rustige woonwijk, aangename villa gebouwd in 1962 en gerenoveerd vanaf 2011, op 7,60 are met mooie Zuidgericht tuin. De villa heeft +/- 90m² woonoppervlakte en een totale oppervlakte (kelders, garage) van +/- 140m². Indeling: een...

CONTACTEER ONS ! SINDS 1975 WIJ ZIJN GESPECIALISEERD OP OVERIJSE & HOEILAART

Contacteer ons

Het kantoor dat sinds 1975 tot
uw dienst staat

Overtocht over de Atlantische Oceaan...

In 1975 beslist Margherita André, geïnspireerd door haar ervaringen in Venezuela, om te Jezus-Eik het eerste vastgoedkantoor in de streek te openen. Het is haar bedoeling om op die manier voor de aanwezige expats een "Home Sweet Home" te vinden, zodat ze zich in hun nieuwe verblijfplaats thuis voelen.

Wanneer ze in 1995 naar Italië vertrekt, vertrouwt ze haar zaak toe aan haar zoon Christian André en haar schoondochter Frédérique Le Berre, die het kantoor laten uitgroeien tot de specialist op de residentiële vastgoedmarkt in het zuidoosten van Brussel - onder meer in Overijse, Hoeilaart, Terhulpen en Tervuren.

In 2015 wordt het team versterkt met de jonge en dynamische derde generatie van de familie.

Samen met hun meertalige professionele medewerkers helpen ze u en verlenen ze u bijstand bij uw vastgoedprojecten.


Frédérique LE BERRE

Christian ANDRÉ

Fanny

Alexis

Adeline

Pâris

VOLG ONZE BEZOEKVERSLAGEN

Mis geen enkele etappe meer bij de verkoop van uw goed.

Dankzij ons bezoekverslag kunt u rekenen op een regelmatige opvolging van de acties die we ondernemen om uw huis te verkopen.

Volg ons

WENST U DE VERKOOP VAN UW GOED IN ALLE DISCRETIE ?

Wil u uw goed verkopen, maar wenst u enorme reclamepanelen die in de tuin of aan uw ramen worden geplaatst te vermijden? Bent u voor persoonlijke, familiale redenen, i.v.m. buren, of simpelweg om uw rust te garanderen, op zoek naar een discrete verkoop ?

Vele vastgoedkantoren verzekeren hun eigen reclame door het plaatsen van grote panelen op eigendommen die ze te koop of te huur aanbieden.

Dankzij weldra 50 jaar ervaring en aanwezigheid op de immobiliënmarkt van de Druivenstreek, hoeven wij niet op uw kosten te adverteren. Meer dan 50% van onze verkopen realiseren zich namelijk zonder reclamepanelen en met minimale advertentie.

Wij beschikken over een tool waarmee we gemakkelijk kunnen inspelen op de behoeften en wensen van mensen die een woning in deze prachtige regio willen kopen. We beschikken namelijk over meer dan 200 prospects (potentiële klanten), die permanent in onze database zijn geregistreerd en continu actief op zoek zijn naar woningen.

Lees meer

GEMIDDELD DAGEN OM TE VERKOPEN
KLANTENTEVREDENHEID
GOEDEREN VERKOCHT

Find A Home

Adres
Telefoon
E-mail
Openingsuren

Een specifieke vraag?

Schrijf u nu in en ontvang onze aanbiedingen als allereerste!
Ik schrijf me in