Please enable JS
Overijse,
huis te koop
545.000 €
OPTIE // Gelegen in Jezus-Eik, in een RUSTIGE EN WOONWIJK van de prestigieuze MARNIXWIJK, is deze mooie gezellige villa uit +/-1963, gedeeltelijk GERENOVEERD vanaf 2005. De villa is gebouwd op halfniveaus (+/- 165m² in totaal, +/- 130m²...
Overijse Jezus-Eik,
huis te koop
895.000 €
OPTIE // Prachtige Franse stijl villa gelegen in een mooie residentiële wijk van Jezus-Eik. Ruim (totale oppervlakte van 435m²) en licht, met een zuidgerichte tuin van 10,60 are. Gebouwd in 1971 en smaakvol gerenoveerd sinds 2006, bestaat het als...
,
te koop
545.000 €
Gelegen in TERLANEN in een RUSTIGE EN WOONWIJK, PRACHTIGE "COUP DE COEUR" fermettestijl villa gebouwd in 1969 op een grond van 7,98 are. U zult zowel worden verleid door de CHARME als door de PRACHTIGE TUIN ZONDER VIS-A-VIS georiënteerd op het...
,
te koop
1.495.000 €
OPTIE // Gelegen in JEZUS-EIK in de PRESTIGIEUZE BARBIZON WIJK in een RUSTIGE, WOONSTRAAT met lokaal verkeer, prachtige fermette stijl villa gebouwd in 1976 en GERENOVEERD vanaf 1995 op een grond van 14 are ZUID WEST GERICHT. PRACHTIG UITZICHT OVER...

CONTACTEER ONS ! SINDS 1975 WIJ ZIJN GESPECIALISEERD OP OVERIJSE & HOEILAART

Contacteer ons

Het kantoor dat sinds 1975 tot
uw dienst staat

Overtocht over de Atlantische Oceaan...

In 1975 beslist Margherita André, geïnspireerd door haar ervaringen in Venezuela, om te Jezus-Eik het eerste vastgoedkantoor in de streek te openen. Het is haar bedoeling om op die manier voor de aanwezige expats een "Home Sweet Home" te vinden, zodat ze zich in hun nieuwe verblijfplaats thuis voelen.

Wanneer ze in 1995 naar Italië vertrekt, vertrouwt ze haar zaak toe aan haar zoon Christian André en haar schoondochter Frédérique Le Berre, die het kantoor laten uitgroeien tot de specialist op de residentiële vastgoedmarkt in het zuidoosten van Brussel - onder meer in Overijse, Hoeilaart, Terhulpen en Tervuren.

In 2015 wordt het team versterkt met de jonge en dynamische derde generatie van de familie.

Samen met hun meertalige professionele medewerkers helpen ze u en verlenen ze u bijstand bij uw vastgoedprojecten.


Frédérique LE BERRE

Christian ANDRÉ

Fanny

Alexis

Adeline

Pâris

VOLG ONZE BEZOEKVERSLAGEN

Mis geen enkele etappe meer bij de verkoop van uw goed.

Dankzij ons bezoekverslag kunt u rekenen op een regelmatige opvolging van de acties die we ondernemen om uw huis te verkopen.

Volg ons

WENST U DE VERKOOP VAN UW GOED IN ALLE DISCRETIE ?

Wil u uw goed verkopen, maar wenst u enorme reclamepanelen die in de tuin of aan uw ramen worden geplaatst te vermijden? Bent u voor persoonlijke, familiale redenen, i.v.m. buren, of simpelweg om uw rust te garanderen, op zoek naar een discrete verkoop ?

Vele vastgoedkantoren verzekeren hun eigen reclame door het plaatsen van grote panelen op eigendommen die ze te koop of te huur aanbieden.

Dankzij weldra 50 jaar ervaring en aanwezigheid op de immobiliënmarkt van de Druivenstreek, hoeven wij niet op uw kosten te adverteren. Meer dan 50% van onze verkopen realiseren zich namelijk zonder reclamepanelen en met minimale advertentie.

Wij beschikken over een tool waarmee we gemakkelijk kunnen inspelen op de behoeften en wensen van mensen die een woning in deze prachtige regio willen kopen. We beschikken namelijk over meer dan 200 prospects (potentiële klanten), die permanent in onze database zijn geregistreerd en continu actief op zoek zijn naar woningen.

Lees meer

GEMIDDELD DAGEN OM TE VERKOPEN
KLANTENTEVREDENHEID
GOEDEREN VERKOCHT

Find A Home

Adres
Telefoon
E-mail
Openingsuren

Een specifieke vraag?

Schrijf u nu in en ontvang onze aanbiedingen als allereerste!
Ik schrijf me in