Please enable JS
Hoeilaart,
huis te koop
697.000 €
OPTIE // ELEGANTE en RUIME villa gebouwd in 2001 op een zeer mooi ZUID GERICHT grond van 7.08 are. Gelegen in de RUSTIGE EN RESIDENTILE WIJK "Ten Trappen" in Hoeilaart, biedt het EEN GEMAKKELIJKE TOEGANG TOT HET OPENBAAR VERVOER (bushalte op +/- 30...
Overijse,
huis te koop
745.000 €
Find A Home biedt u deze prachtige WONING COUP DE COEUR gelegen te EIZER op 27 ares ! Een klein PRIVÉSTEEGJE leidt u naar deze SCHITTERENDE AUTHENTIEKE BOERDERIJ uit 1756. Op het gelijkvloers bestaan ​​de recepties van +/- 75m² uit...
Overijse,
huis te koop
487.000 €
DICHT BIJ HET CENTRUM VAN HET DORP VAN TERLANEN in een landelijke woonstraat, SERRISTEHUIS gebouwd in +/- 1955 op een PRACHTIG TERREIN van 27,59 are. Op het gelijkvloers: inkomhal, vestiaire, wc met lavabo, woonkamer met kolenkachel en aparte...
Overijse Jezus-Eik,
huis te koop
895.000 €
OPTIE // Zodra u de ruime inkomhal voorbij bent, zult u onmiddellijk worden verleid door de UITZONDERLIJKE ONTHAALRUIMTE (100 m²) van deze GOED VERLICHTE en RUIME VILLA DIE ONGETWIJFELD UW HART ZAL STELEN: 435m². De villa werd in 1976 gebouwd door...

CONTACTEER ONS ! SINDS 1975 WIJ ZIJN GESPECIALISEERD OP OVERIJSE & HOEILAART

Contacteer ons

Het kantoor dat sinds 1975 tot
uw dienst staat

Overtocht over de Atlantische Oceaan...

In 1975 beslist Margherita André, geïnspireerd door haar ervaringen in Venezuela, om te Jezus-Eik het eerste vastgoedkantoor in de streek te openen. Het is haar bedoeling om op die manier voor de aanwezige expats een "Home Sweet Home" te vinden, zodat ze zich in hun nieuwe verblijfplaats thuis voelen.

Wanneer ze in 1995 naar Italië vertrekt, vertrouwt ze haar zaak toe aan haar zoon Christian André en haar schoondochter Frédérique Le Berre, die het kantoor laten uitgroeien tot de specialist op de residentiële vastgoedmarkt in het zuidoosten van Brussel - onder meer in Overijse, Hoeilaart, Terhulpen en Tervuren.

In 2015 wordt het team versterkt met Fanny André en haar broer Alexis - de jonge en dynamische derde generatie van de familie.

Samen met hun meertalige professionele medewerkers helpen ze u en verlenen ze u bijstand bij uw vastgoedprojecten.


Frédérique LE BERRE

Christian ANDRÉ

Fanny ANDRÉ

Alexis ANDRÉ

Adeline SICART

Pâris

VOLG ONZE BEZOEKVERSLAGEN

Mis geen enkele etappe meer bij de verkoop van uw goed.

Dankzij ons bezoekverslag kunt u rekenen op een regelmatige opvolging van de acties die we ondernemen om uw huis te verkopen.

Volg ons

WENST U DE VERKOOP VAN UW GOED IN ALLE DISCRETIE ?

Wil u uw goed verkopen, maar wenst u enorme reclamepanelen die in de tuin of aan uw ramen worden geplaatst te vermijden? Bent u voor persoonlijke, familiale redenen, i.v.m. buren, of simpelweg om uw rust te garanderen, op zoek naar een discrete verkoop ?

Vele vastgoedkantoren verzekeren hun eigen reclame door het plaatsen van grote panelen op eigendommen die ze te koop of te huur aanbieden.

Dankzij weldra 50 jaar ervaring en aanwezigheid op de immobiliënmarkt van de Druivenstreek, hoeven wij niet op uw kosten te adverteren. Meer dan 50% van onze verkopen realiseren zich namelijk zonder reclamepanelen en met minimale advertentie.

Wij beschikken over een tool waarmee we gemakkelijk kunnen inspelen op de behoeften en wensen van mensen die een woning in deze prachtige regio willen kopen. We beschikken namelijk over meer dan 200 prospects (potentiële klanten), die permanent in onze database zijn geregistreerd en continu actief op zoek zijn naar woningen.

Lees meer

GEMIDDELD DAGEN OM TE VERKOPEN
KLANTENTEVREDENHEID
GOEDEREN VERKOCHT

Find A Home

Adres
Telefoon
E-mail

Een specifieke vraag?

Schrijf u nu in en ontvang onze aanbiedingen als allereerste!
Ik schrijf me in