Please enable JS
Overijse,
huis te koop
-
OPTIE // Zodra u de VERASSENDE INKOMHAL voorbij bent, zult u onmiddellijk worden verleid door de GROOTE ONTHAALRUIMTE (80m²) van deze GOED VERLICHTE en RUIME VILLA (totaal 392m² - woonoppervlakte 323m²). De villa werd in 1990 gebouwd en is...
Overijse,
grond te koop
495.000 €
OPTIE / GELEGEN TUSSEN JEZUS-EIK en OVERIJSE CENTRUM, in een residentiële straat, PRACHTIGE VLAKKE BOUWGROND van +/- 16,50 are VOLLEDIG OP HET ZUIDEN GERICHT. U kunt daar een PRACHTIGE EENGEZINSVILLA BOUWEN. Maximale bewoonbare oppervlakte +/-...
,
te koop
795.000 €
CHARMANTE VILLA MANSART STIJL gebouwd in 1988 op een perceel van +/- 6,21 are. SPACIEUZE (345m² totaal & 230m² woonoppervlak), gelegen in een zeer RUSTIGE WOONWIJK in JEZUS-EIK. Inkomhal, woonkamer met open haard en eetkamer in L +/- 55 m²,...
,
te koop
695.000 €
OPTIE // IDEAAL GELEGEN in de MARNIX WIJK, nabij winkels, openbaar vervoer en het Zoniënwoud, in een RUSTIGE en RESIDENTILE straat, deze RUIME VILLA (338m² in totaal - 225m² woonoppervlak) werd gebouwd in 1979 op een grond van 5,62 are (WEST...

CONTACTEER ONS ! SINDS 1975 WIJ ZIJN GESPECIALISEERD OP OVERIJSE & HOEILAART

Contacteer ons

Het kantoor dat sinds 1975 tot
uw dienst staat

Overtocht over de Atlantische Oceaan...

In 1975 beslist Margherita André, geïnspireerd door haar ervaringen in Venezuela, om te Jezus-Eik het eerste vastgoedkantoor in de streek te openen. Het is haar bedoeling om op die manier voor de aanwezige expats een "Home Sweet Home" te vinden, zodat ze zich in hun nieuwe verblijfplaats thuis voelen.

Wanneer ze in 1995 naar Italië vertrekt, vertrouwt ze haar zaak toe aan haar zoon Christian André en haar schoondochter Frédérique Le Berre, die het kantoor laten uitgroeien tot de specialist op de residentiële vastgoedmarkt in het zuidoosten van Brussel - onder meer in Overijse, Hoeilaart, Terhulpen en Tervuren.

In 2015 wordt het team versterkt met Fanny André en haar broer Alexis - de jonge en dynamische derde generatie van de familie.

Samen met hun meertalige professionele medewerkers helpen ze u en verlenen ze u bijstand bij uw vastgoedprojecten.


Frédérique LE BERRE

Christian ANDRÉ

Fanny ANDRÉ

Alexis ANDRÉ

Adeline SICART

Pâris

VOLG ONZE BEZOEKVERSLAGEN

Mis geen enkele etappe meer bij de verkoop van uw goed.

Dankzij ons bezoekverslag kunt u rekenen op een regelmatige opvolging van de acties die we ondernemen om uw huis te verkopen.

Volg ons

WENST U DE VERKOOP VAN UW GOED IN ALLE DISCRETIE ?

Wil u uw goed verkopen, maar wenst u enorme reclamepanelen die in de tuin of aan uw ramen worden geplaatst te vermijden? Bent u voor persoonlijke, familiale redenen, i.v.m. buren, of simpelweg om uw rust te garanderen, op zoek naar een discrete verkoop ?

Vele vastgoedkantoren verzekeren hun eigen reclame door het plaatsen van grote panelen op eigendommen die ze te koop of te huur aanbieden.

Dankzij weldra 50 jaar ervaring en aanwezigheid op de immobiliënmarkt van de Druivenstreek, hoeven wij niet op uw kosten te adverteren. Meer dan 50% van onze verkopen realiseren zich namelijk zonder reclamepanelen en met minimale advertentie.

Wij beschikken over een tool waarmee we gemakkelijk kunnen inspelen op de behoeften en wensen van mensen die een woning in deze prachtige regio willen kopen. We beschikken namelijk over meer dan 200 prospects (potentiële klanten), die permanent in onze database zijn geregistreerd en continu actief op zoek zijn naar woningen.

Lees meer

GEMIDDELD DAGEN OM TE VERKOPEN
KLANTENTEVREDENHEID
GOEDEREN VERKOCHT

Find A Home

Adres
Telefoon
E-mail
Openingsuren

Een specifieke vraag?

Schrijf u nu in en ontvang onze aanbiedingen als allereerste!
Ik schrijf me in