HET KANTOOR DAT SINDS 1975 TOT UW DIENST STAAT

Een kantoor dat naar u luistert

Een kantoor dat naar u luistert - Immokantoor Brussel

De prijs is onze uitdaging - Immokantoor Brussel

De prijs is onze uitdaging

Wij verbinden ons ertoe om uw vastgoed dankzij onze professionele aanpak binnen de kortst mogelijke termijn tegen een marktconforme prijs te verkopen.

Ons actieterrein - Immokantoor Brussel

Ons actieterrein

We zijn voornamelijk actief in de zuidoostelijke sector van Brussel (Overijse, Terhulpen, Hoeilaart, Tervuren, enz.). Daardoor kennen we de streek perfect.

Maatwerk - Immokantoor Brussel

Maatwerk

We besteden aandacht aan uw behoeften, zodat we u diensten en goederen kunnen aanbieden die perfect op uw wensen inspelen.

ONS VASTGOED OP DE VOORPAGINA

Hoeilaart, grond

Schitterend Zuid-Oost georiënteerd bouwgrond van +/- 23 are gelegen in een rustige en residentiële doodlopende straat. Voor eengezinswoning. Maximaal bebouwbare oppervlakte : 250 m². Centrum van Hoeilaart: +/- 1 km. Station Hoeilaart: +/- 2 km....

Meer weten

Overijse Jezus-Eik, huis

RUIME en LICHTVOLLE villa uit 1970 gebouwd op halve niveaus en gedeeltelijk gerenoveerd vanaf 2013 in een van de meest rustige en residentiële straten van het MARNIX WIJK: de Gemslaan ! Gelegen op een Zuidgericht grrond van +/- 12,30 are. Prachtige...

Meer weten

Kantoor

FIND A HOME is een familiebedrijf sinds 1975.

Overtocht over de Atlantische Oceaan...

In 1975 beslist Margherita André, geïnspireerd door haar ervaringen in Venezuela, om te Jezus-Eik het eerste vastgoedkantoor in de streek te openen. Het is haar bedoeling om op die manier voor de aanwezige expats een "Home Sweet Home" te vinden, zodat ze zich in hun nieuwe verblijfplaats thuis voelen.

Wanneer ze in 1995 naar Italië vertrekt, vertrouwt ze haar zaak toe aan haar zoon Christian André en haar schoondochter Frédérique Le Berre, die het kantoor laten uitgroeien tot de specialist op de residentiële vastgoedmarkt in het zuidoosten van Brussel - onder meer in Overijse, Hoeilaart, Terhulpen en Tervuren.

In 2015 wordt het team versterkt met Fanny André en haar broer Alexis - de jonge en dynamische derde generatie van de familie.

Samen met hun meertalige professionele medewerkers helpen ze u en verlenen ze u bijstand bij uw vastgoedprojecten.

Find A Home heeft in de loop der jaren een Belgisch en internationaal klantenbestand uitgebouwd: Europese ambtenaren, ambassades, leden van de NAVO, internationale bedrijven en expats van de relocatiekantoren kunnen er terecht.

Ons team

Frédérique Le Berre

CEO

Christian André

CEO

Fanny André

Sales & rent department

Alexis André

Advertissing Planer

Adeline Sicart

WEB DESIGNER
COMMUNITY MANAGER

Pâris

RECEPTIONIST

Gouden Boek

In 2008 nam het kantoor deel aan het programma "Huizenjagers", de Vlaamse tegenhanger van "Chasseurs d'appart"!

VOLG ONZE BEZOEKVERSLAGEN

Mis geen enkele etappe meer bij de verkoop van uw goed.

Dankzij ons bezoekverslag kunt u rekenen op een regelmatige opvolging van de acties die we ondernemen om uw huis te verkopen.

Volg ons

Wist u dit?

Als eigenaar kunt u de huurprijs conform artikel 1728 bis van het burgerlijk wetboek aan de index aanpassen. Voor uw gemak hebben we in dit verband een standaard brief opgesteld, die u hieronder kunt downloaden.

Enkele cijfers

GEMIDDELD DAGEN OM TE VERKOPEN

%

KLANTENTEVREDENHEID

GOEDEREN VERKOCHT

Contacteer ons

Find A Home

Adres
Telefoon
E-mail

Een specifieke vraag?

Schrijf u nu in en ontvang onze aanbiedingen als allereerste!
Ik schrijf me in